briter is een PERSOONLIJKE OMGEVING
om het beste uit iedere leerling te halen

naar portfolio
volgend project

Briter
een digitale leer- en ontwikkelomgeving

Briter is een persoonlijke digitale klassenassistent voor een leerkracht boordevol slimme koppelingen en handige tools om het beste uit zichzelf en iedere leerling te halen! Leerkrachten willen inspirerende en uitdagende lessen geven, maar vinden weinig tijd en ruimte voor meer maatwerk en persoonlijke begeleiding. Grotere klassen, passend onderwijs, toenemende administratieve werkzaamheden en verslaglegging geven het gevoel geen baas meer te zijn in het eigen klaslokaal.

van concept tot totaal oplossing

Sinds de start van Briter is Studio Tast actief binnen de ontwikkelingen. We onderzoeken en ontwerpen vanuit design, technologie en vooral ook behoeftes van leerkracht en leerling.

Na een haalbaarheidsstudie eind 2015, hebben we begin 2016 een start gemaakt met de ontwikkeling van Briter. Inmiddels draaien de beta-pilots en hebben we aan het begin van dit schooljaar de eerste versie van de Briter kind-app geïntroduceerd. Op dit moment leggen we de laatste hand aan de integratie van de nieuwe SLO leerlijn rekenen en de koppeling van gerelateerde leermaterialen.

Lees meer op:
www.Briter.nl
Klant
Jaar
Project type
Geleverde diensten

Links
Briter
2015 - heden
Webapp     Smart data     Start-up
UI/UX ontwerp      Design research     Interactie ontwerp     Development
Briter