Studio Tast bestaat uit een jong multidisciplinair ontwerpteam. Met de huidige technologische ontwikkelingen zien wij een belangrijke rol voor ontwerpers in het onderwijs. Aan ons de taak om de brug te slaan tussen bestaande producten/leermiddelen en toekomstige mogelijkheden. Op dit snijvlak van technologie, design en mens zijn wij gespecialiseerd. Met onze oplossingen creëren wij een inspirerende leeromgeving die aansluit bij de belevingswereld van huidige en toekomstige generaties in een continue veranderende maatschappij.

wil JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures, maar wij staan altijd open voor enthousiaste nieuwe mensen en voor stageverzoeken. Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?
Stuur ons dan een open sollicitatie of een stageverzoek.   
ik heb interesse!

Ons verhaal

In 2014 studeerde Mitchell excellent af als MSc. Industrial Design aan de Technische Universiteit Eindhoven met zijn ontwerpvisie “Design for Education” en het product Goed Wijzer. Aansluitend heeft hij Studio Tast opgericht om zo zijn ontwerpvisie en producten daadwerkelijk naar de markt te brengen.
Als industrial designer en nieuwsgierige enthousiasteling staat Mitchell Jacobs vol passie in het leven. Als kind al een wereldontdekker. Hij leerde door te doen en door fouten te maken. Stapje voor stapje leren te begrijpen hoe de wereld in elkaar zit en wat de consequenties van je eigen acties zijn. Deze onderzoekende houding is de ruggengraat geworden van zijn ontwerpvisie: mensen met plezier en motivatie laten leren door te doen.

onze partners