EEN DESIGN THINKING TOOLKIT

OVER LOEP
Loep brengt design thinking en ontwerp-gebaseerd leren naar het onderwijs door middel van een collectie methodes en processtappen in de vorm van een fysieke toolkit en ondersteunend digitaal platform. Met Loep krijgt een docent de middelen die nodig zijn om design based leren te kunnen toepassen in bestaande lessen. 
HOE gebruik je loep?
Leerlingen werken in projectvorm aan thema’s die inhoudelijk aansluiten bij de bestaande lesstof. De leerlingen doorlopen verschillende processtappen en voeren bijbehorende activiteiten uit. Deze processtappen en activiteiten zijn gebaseerd op ontwerp gebaseerd leren en design thinking en toepasbaar in bestaande lessen. De toolkit maakt deze stappen tastbaar en het online platform ondersteunt zowel leerkracht als leerling bij het uitvoeren, vastleggen en monitoren van het leerproces. 

Benieuwd naar meer? Bezoek de Loep website:
www.loeptoolkit.nl

Loep aanschaffen?

Er zijn 3 mogelijkheden om met Loep te starten.

toolkit(s)
+ methode

Alleen behoefte aan de (fysieke) toolkit? Dat kan door losse Loep toolkits te bestellen. Je krijgt tevens toegang tot de achterliggende methode via de website of door de houten tokens te scannen met je mobiel.

€79,-

per toolkit (incl. BTW)
aanschaffen
of stel ons eerst een vraag

Toolkit(s)
+ basis leerplatform

Loep komt het beste tot zijn recht als je de toolkit inzet in combinatie met het online platform. In het platform kun je projecten voorbereiden, klaarzetten en aan vaardigheden van de toekomst werken.

€49,- + €2,-

per toolkit + per leerling per jaar (incl. BTW)
AANSCHAFFEN
of stel ons eerst een vraag

TOOLKIT(S)
+ leerPLATFORM EXTRA

Deze optie is een uitbreiding op het bestaande basis leerplatform pakket. Hierin kun je in overleg met ons extra modules aanschaffen om het platform volledig te personaliseren naar eigen (school specifieke) behoeftes.

prijs op aanvraag

per toolkit + per leerling per jaar (incl. BTW)
vraag offerte aan
of stel ons eerst een vraag

+

Loep trainingen

Om het beste uit Loep te halen bieden wij ook trainingen aan. Deze trainingen verschillen van korte workshops, studiedagen tot omscholingstrajecten. Op deze manier leren wij jou hoe je het beste uit jezelf en je leerlingen kunt halen met Loep.

prijs op aanvraag

vraag offerte aan

Word een Loep trainer

Heb je interesse om als  trainer Loep en Design Thinking in te zetten in jouw trainingen? Dan bieden wij de mogelijkheid om een gecertificeerde Loep Design Thinking trainer te worden. In een eendaagse training leren wij je hoe je methode in kunt zetten. Hierdoor kun je een vernieuwd instrument toevoegen aan je trainers assortiment. 
ik heb interesse!
Klant
Jaar
Project type

Geleverde diensten
Partners
Studio Tast
2014 - heden
Leerplatform     Toolkit     Design thinking     Ontwerp-gebaseerd leren     VO & PO
Volledig eigen ontwikkeling door Studio Tast
TU/e