maak kennis met ons

Studio Tast 
Studio Tast bestaat uit een jong multi-disciplinair ontwerpteam. Onze passie ligt bij het ontwerpen van vernieuwende en eigentijdse (les)materialen, platformen en leermiddelen. Hierbij staan denken én doen centraal en komt online met offline leren samen. 
Ontdek hier ons team en wat onze drijfveren zijn.

wil JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures, maar wij staan altijd open voor enthousiaste nieuwe mensen en voor stageverzoeken. Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen?
Stuur ons dan een open sollicitatie of een stageverzoek.   
ik heb interesse!

Onze drijfveren

Met de huidige technologische ontwikkelingen zien wij, studio tast, een belangrijke rol voor ontwerpers in het onderwijs. Aan hen de taak om de brug te slaan tussen bestaande producten/leermiddelen en toekomstige mogelijkheden. Op dit snijvlak van technologie, design en mens zijn wij gespecialiseerd. Met onze oplossingen creëren wij een inspirerende leeromgeving die aansluit bij de belevingswereld van huidige en toekomstige generaties in een continue veranderende maatschappij. Onderwijs wordt daardoor een flexibel en veranderend systeem, want leren doe je overal en je hele leven lang.
Om dit te bereiken werken wij vanuit 6 kernwaarden:

innovatie

Door middel van creatieve methodes en tools ontwerpen wij innovatieve concepten die aansluiten bij de behoeftes van de gebruiker. Vervolgens vertalen wij deze concepten naar elegante en gebruiksvriendelijke oplossingen die direct ingezet kunnen worden.

CREATIVITEIT

Creativiteit zorgt voor nieuwe “out of the box” inzichten die concepten een extra dimensie kunnen geven. Creativiteit gaat ook om de vrijheid en diversiteit in het gebruik, zodat iedereen op zijn eigen manier en tempo kan leren.

gebruikers

Studio Tast ontwerpt vanuit behoeftes. Om tot de kern van deze behoeftes te komen vindt actieve interactie met de gebruikers plaats. Denk hierbij aan meelopen op scholen en in lessen, co-design sessies en design interventies. Problemen en behoeftes worden zo gesignaleerd en geanalyseerd.

INTEGRATIE

Naast het bedenken en ontwikkelen van de concepten is de integratie van alle bijkomende disciplines cruciaal. Denk hierbij aan technologie, didactiek, privacy en gebruiksvriendelijkheid.

PASSIE

Passie is de drijfveer die Studio Tast heeft doen ontstaan. Passie voor design, onderwijs en technologie. Met als doel vernieuwende en hoogwaardige oplossingen te ontwikkelen voor het onderwijs van vandaag en morgen.

SAMENWERKEN

Om tot echte vernieuwing te komen zien wij veel belang in samenwerkingen met andere kennispartners. Samen kom je verder en creëer je mogelijkheden om elkaar te versterken en verrijken.

Ons verhaal

In 2014 studeerde Mitchell excellent af als MSc. Industrial Design aan de Technische Universiteit Eindhoven met zijn ontwerpvisie “Design for Education” en het product Goed Wijzer. Aansluitend heeft hij Studio Tast opgericht om zo zijn ontwerpvisie en producten daadwerkelijk naar de markt te brengen.
Als industrial designer en nieuwsgierige enthousiasteling staat Mitchell Jacobs vol passie in het leven. Als kind al een wereldontdekker. Hij leerde door te doen en door fouten te maken. Stapje voor stapje leren te begrijpen hoe de wereld in elkaar zit en wat de consequenties van je eigen acties zijn. Deze onderzoekende houding is de ruggengraat geworden van zijn ontwerpvisie: mensen met plezier en motivatie laten leren door te doen.

onze partners