Hoe vind je structuur in een creatief proces? Hoe transformeer je van een ‘fixen-mindset’ naar een ‘growth-mindset’? Hoe pas je creativiteit toe op scholen, in organisaties of in het dagelijks leven? Zomaar wat vraagstukken die wij graag samen met jou aanpakken.
Aanpak
Door middel van workshops ‘creatief denken’ en teamdagen helpen we om jouw innerlijke creativiteit te activeren. Daarmee kan je eigen uitdagingen vanuit een ander gezichtspunt leren bekijken én oplossen. Of laat je inspireren door een van onze lezingen met visie over onderwijs, innovatie en design. We hebben een aantal in huis ontwikkelde workshops, maar zijn altijd bereid om samen een passende nieuwe workshop te ontwikkelen.

workshop mogelijkheden

Er zijn een aantal standaard workshops die wij aanbieden. Behoefte aan een workshop of teamdagen op maat, neem dan contact met ons op.

DENKEN IN
MOGELIJKHEDEN

voor leerkrachten, leerlingen, beleidsmakers & bedrijfsleven
Door middel van design thinking leer je te denken in mogelijkheden. Design thinking biedt verschillende manieren om van een probleem naar een oplossing toe te werken, waarbij je de eindgebruiker centraal stelt. Dit alles aan de hand van het toepassen van verschillende ontwerp en onderzoek methodes, die je naar behoefte inzet. De methodes zijn activiteiten die je verder helpen, zonder van te voren het eindresultaat te hoeven weten.

Deze workshop biedt een introductie in design thinking en stelt je in staat creativiteitstechnieken toe te passen om zo perspectief verandering te krijgen op eigen of holistische uitdagingen.

DESIGN THINKING VERDIEPING

voor leerkrachten, leerlingen, beleidsmakers & bedrijfsleven
Je hebt al kennisgemaakt met de wereld van design thinking, maar wilt leren hoe je het constructief kunt integreren in jouw organisatie? Vanuit Studio Tast begeleiden we verdiepingsworkshops om deze doelstellingen te bewerkstelligen. Zo leer je zekerheid te ervaren in onzekerheid en door middel vanuit creativiteitstechnieken altijd in staat te zijn om uitdagingen te vertalen naar kwalitatieve oplossingen. Het creatieve design thinking proces gaat over procesregulering, bewust inzetten van creativiteit en te denken in mogelijkheden.

Benieuwd naar wat design thinking voor jouw organisatie, leerkrachten en/of leerlingen kan betekeken? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Design strategie

voor beleidsmakers & bedrijfsleven
Ben jij bezig met innovatie door te voeren binnen jouw school of organisatie? Maar heb je moeite met het ontwikkelen van een concreet actieplan? Vanuit Studio Tast begeleiden we verdiepingsworkshops om zo een gefundeerde designstrategie te kunnen ontwikkelen. Tijdens deze sessie zullen verschillende experts van Studio Tast aanwezig zijn om samen met jou de uitdaging te begrijpen, ontleden en vertalen naar een lijst van vereisten. 

Uit de workshops zal een design strategie roadmap vloeien. Deze roadmap zal bestaan uit verschillende milestones. Iedere milestone zal een beschrijving geven van de ontwikkelstappen die in die fase van het proces gezet moeten worden. De milestones zorgen voor een stapsgewijze opbouw van de innovatie om naar het uiteindelijk gewenste resultaat toe te werken. Hierdoor wordt op lange termijn de levensvatbaarheid vergroot.
Vul het formulier in om een offerte aan te vragen. Mocht je geen offerte willen aanvragen maar wel een vraag hebben over de workshops, vul ook dan het formulier in en geef bij de workshopselectie aan om welk pakket het gaat. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om de vraag of offerte te bespreken.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.